Atemptat contra gent que prega

Atemptat contra gent que prega

Hem acabat la setmana amb la dolorosa notícia, provinent de Nova Zelanda, d’atemptats contra mesquites. Un gran nombre de creients, reunits per a la pregària, han mort assassinats mentre pregaven al Déu de la pau (no oblidem que la paraula àrab “Islam” té la mateixa arrel que la paraula “Salam”, que significa “pau”).

Unim-nos de cor i amb la nostra pregària a tota la comunitat musulmana que pateix especialment en aquest moment. Demanem a Déu la vida plena per a totes les víctimes. I demanem un canvi de mentalitat per a tothom, especialment per a aquelles persones convençudes que hi ha races superiors a d’altres races, o religions superiors a d’altres religions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *