Sant Roc

Dijous vinent, dia 16, és sant Roc, copatró de L’Hospitalet de Llobregat.

A la Parròquia ho celebrarem amb la missa, que serà a les 8 del vespre (20,00 h.).

És una bona ocasió per a recordar que la nostra ciutat ha heretat una bonica obra d’art, de finals del segle XVI: El Retaule de Sant Roc. Actualment, molt ben restaurat, està bellament exposat al Museu d’Història de L’Hospitalet, concretament a L’Harmonia. Si en voleu informació, per visitar-lo, per exemple, podeu veure el tríptic informatiu clicant AQUÍ.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sant Roc

  1. Jesús Rocosa Mitjavila diu:

    Parroquià com sóc, de més de quaranta anys (i en tinc més de setanta!) descobreixo ara -m’heu fet descobrir- aquest vitrall de Sant Roc de la façana del temple. Viure per veure, com hi ha qui ho diu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *